STYLING VOOR BIJZONDER 

Stylist Kolo Kevin, weet hoe belangrijk het is dat je individuele imago meer dan ooit overeenkomt met de persoon die je wilt vertegenwoordigen, het is zeker dat kledingstyling je dat voordeel kan geven. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten en het maximale uit je dagelijkse leven wilt halen, er goed uit wilt zien en de manier waarop mensen je zien wilt opfrissen, aan je dresscode werkt of gewoon je huidige imago oppoetst. Stylist Kolo Kevin kun je daarbij helpen. 

INDIVIDUELE IMAGOSTYLING 

In een wereld waar imago hoog aangeschreven is, kan een verkeerde afbeelding of boodschap je in je eerste indruk kosten en je persoonlijk succes enorm veranderen, maar ook in je individuele carrière of je kans op persoonlijk succes. Of we nu een individu helpen om zijn persoonlijke stijl te ontdekken, of om zijn huidige stijl beter te communiceren, we ondernemen elke actie zorgvuldig door middel van coaching. We helpen individuen met succes in hun styling die verder gaat dan hun plannen en er beter uit te zien dan verwacht. We begrijpen de belangrijkste lichaamstypes en figuren. We zijn een bedrijf dat het belang begrijpt van goed passende kleding en kleuren die passen bij je huidtype, seizoenskleding, de beste kleding voor verschillende gelegenheden en wedstrijden voor jou beroep. 

FAQ 

Wie zijn je klanten? 

Mijn cliënt zijn mensen zoals jij en ik tussen de achttien en 60 jaar, met verschillende beroepen of alle levensstijlen die hun imago willen verbeteren. 

Ga je winkelen met je klanten? 

Ja! We winkelen met veel van onze klanten en brengen ze naar winkels die passen bij de stijl en het imago waaraan we werken. We vinden het waardevol om samen een combinatie van persoonlijke boodschappenlijst te maken. Dit consult kan ook online plaatsvinden. Daarna kun je de foto's afdrukken en naar de plaatselijke winkels gaan, op zoek naar dezelfde of soortgelijke items die we hebben geselecteerd. 

Is er een "look" waar je vaak voor gaat? 

Nee!We hebben een ruimdenkende aanpak waarmee we je sterke punten kunnen identificeren en maximaliseren. De look die we creëren is uniek en passend bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en doelen. Een mannelijke klant die de bedrijfsladder bij philips of asml wil beklimmen, zal een ander imago willen neerzetten dan een leidinggevende op het gebied van entertainment. 

Wie is je typische klant? 

Er is geen typische klant. We hebben gewerkt met mannen en vrouwen in de leeftijd van achttien tot 60 jaar, in alle carrièregebieden en niveaus, inclusief 9 tot 5 werknemers, dokters, ondernemers, entertainers, wetenschappers, alleenstaanden en studenten.

BOEK NU

Chat openen
1
Start chat
Hi! Kan ik je ergens meer informatie over geven?