STYLING VOOR PARTICULIEREN

Stylist Kolo Kevin weet hoe belangrijk het is dat uw individuele imago meer dan ooit overeenkomt met de persoon die u wilt vertegenwoordigen. Het is zeker dat beeldstyling u dat voordeel kan geven.

Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten en het maximale uit u dagelijkse leven wilt halen, er goed uit zien en de manier waarop mensen u zien wilt opfrissen aan uw dresscode werkt of gewoon de huidige imago oppoetst. Kolo Kevin de stylist kan u daarbij helpen.

INDIVIDUEELE IMAGE

In een wereld waar imago alles is kan een verkeerde afbeelding of boodschap u de eerste indruk kosten en uw persoonlijk succes enorm veranderen, maar ook in u individuele carrière of uw kans op persoonlijk succes.

Of we nu een individu helpen om zijn persoonlijke stijl te ontdekken, of om zijn huidige stijl beter te communiceren, we ondernemen elke actie zorgvuldig door middel van coaching. We helpen individuen met succes in hun styling die verder gaat dan hun plannen en er beter uit te zien dan verwacht.

We begrijpen de belangrijkste lichaamstypes en figuren. Kolo Kevin als creative ondernemer dat het belang begrijpt van goed passende kleding en kleuren die passen bij uw huidtype, seizoenskleding, de beste kleding voor verschillende gelegenheden en wedstrijden voor uw beroep.

FAQ

Wie zijn je clienten?

Voor mensen zoals u en ik tussen de 18 en 60 jaar met verschillende beroepen of alle levenswijzen die hun imago willen verbeteren .

Ga je winkelen met de cliënten?

Ja! we winkelen met veel van onze cliënten en brengen ze naar winkels die passen bij de stijl en het imago waaraan we werken. We vinden het waardevol om samen een combinatie van persoonlijke boodschappenlijst te maken. Dit consult kan ook online plaatsvinden. Daarna kunt u de foto’s afdrukken en naar uw plaatselijke winkels gaan, opzoek naar dezelfde of soortgelijke items die we hebben geselecteerd.

Is er een “look” waar u vaak voor gaat?

Nee! Er is een ruimdenkende aanpak waarmee we uw sterke punten kunnen identificeren en maximaliseren. De look die we creëren is uniek en passend bij jouw persoonlijkheid levensstijl en doelen. Een mannelijke klant die de bedrijfsladder bij PHILIPS of ASML wil beklimmen, zal een ander imago willen neerzetten dan een leidinggevende op het gebied van entertainment.

Wie is je typische klant?

Er is geen typische klant. Er wordt gewerkt met mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 18-60 jaar in alle carrièregebieden en niveaus, inclusief 9 tot 5 werknemers, dokters, ondernemers, entertainers, wetenschappers, alleenstaanden en studenten.

BOEK KNOP