Heb je regelmatig last van miskopen of soms een beetje onzeker over welke stijl bij je past? Of wil je gewoon advies voor een speciale gelegenheid? Met Stijladvies bij Kolo Kevin is dat kan!

Stijladvies bij Kolo Kevin kan zeker bijdragen aan het zelfvertrouwen. Een image expert ziet welk stijl het beste bij jouw persoonlijkheid, ambities en doelen past. Door bewust te zijn van je persoonlijke stijl kun je jouw stijl accentueren waardoor je uitstraling wordt versterkt en het zelfvertrouwen toeneemt.
👔📈
Wanneer doe je een stijladvies?

Een stijladvies bij Kolo Kevin kan op verschillende momenten in je leven belangrijk zijn. Ook kan het zijn dat een stijladvies ge-upgrade moet worden doordat je in een heel andere levensfase zit. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Sollicitatie of instagram content
Carrière switch
Het ontdekken welk stijltje bij je dominant is.
Onzeker over welke stijl bij je past.
Regelmatig miskopen.
Verandering van je figuur.
Verandering werkomgeving.
Je wilt je garderobe ge-upgrade hebben.

Nadat je het intake formulier hebt ingevuld neem ik contact met je op via Zoom, Skype of telefonisch en bespreken we jouw wensen en zal ik goed doorvragen om samen tot de kern te komen. Op die manier krijg ik een goed beeld welke stijl tips en adviezen ik je kan geven.

Vragen? Neem vrijblijvend contact📲

🖥www.kolokevin.com
📩 infokolokevin@gmail.com
📲 +31 6 105 325 39