KORTE BROEK WEER

De tijd van de korte broeken is weer aangebroken. Niet iedereen is even dol op een man in een korte broek, en daar is natuurlijk ook wel reden toe: niet iedere man draagt ze even charmant zoals het wel zou moeten en soms worden er hele foute combinaties gemaakt bij het combineren van een korte broek. Dat wil niet zeggen dat je de hele zomer moet gaan zweten in een lange broek. We bespreken de do’s en dont’s voor mannen die een korte broek willen dragen.

De tijd van de korte broeken is weer aangebroken. Niet iedereen is even dol op een man in een korte broek een van de redenen is dat er onder de korte broek verkeerde schoenen en/of sokken worden gecombineerd dat zorgt voor minpunten.

Bij het dragen van een korte spijkerbroek kunnen er sneakers onder gedragen worden met of zonder sokken. Als je ervoor kiest om ze met sokken te dragen ga alstublieft voor neutrale kleuren zwart-wit sokken of enkelsokken.

Mocht je deze artikel lezen en doe je het toch liever rustig aan dan kun je ervoor kiezen om sportieve sokken te dragen bij sneakers waarbij de kleurcombinaties of ton sur ton er in laat voor komen, zodat de mode liefhebbers er geen last van hebben.

Voor de rest kunnen bij korte spijkerbroeken o.a. loafers, instappers of mocassins zijn voor mij ultieme zomerschoenen. Deze kunnen namelijk bijna altijd. BIJ MOOI WEER KUNNEN ZE GEDRAGEN WORDEN ZONDER SOKKEN.

En heb je toch al gauw bij het warm weer dat je denkt:”ja daaag! Ik doe toch lekker een korte (sportieve)joggingbroek aan”. Dat is helemaal prima…. Draag er wel slippers zonder sokken bij aan of als je toch sneakers wilt dragen kunnen deze met sportieve sokken gedragen worden.

Overal kom je wel do’s en dont’s tegen van hoe je wel of niet shorts moet dragen, maar helaas lees je bijna niks over hoe sokken het beste gecombineerd kunnen worden wat overigens ook heel belangrijk is.

Het is namelijk super verkeerd als korte broeken spijkerbroek of jogging broeken gedragen worden met formele sokken.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan gehad en brengen jullie het in praktijk, zodat je de zomer lekker stijlvol kunt doorlopen.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in mijn overige blogs kijk gerust op https://kolokevin.com/kolo-blog/ 

En als je aan de slag wilt met de personal stylist boek een intake gesprek op https://kolokevin.com