kledingadvies Kolo Kevin

Vergeet je maat, ontdek je vorm!

Alle grote en kleine details van een kledingstuk zijn van invloed op jouw uitstraling. Maar hoe laat je jouw figuur mooi uitkomen? 

Heb je zo wel jouw twijfelt of iets je wel staat.

Je kiest vaak uit onzekerheid altijd voor het vaste kleding patroon.

Je begrijpt niet waarom dezelfde kledingmaat bij het ene kledingstuk wel voor je werkt en bij het andere kledingstuk totaal niet.

Ontdek de kledingcode van jouw lichaamsvorm.

Wil je weten waarom het ene kledingstuk wel werkt en het andere totaal niet? Het helpt als je weet welk figuurtype je hebt, want je figuurtype kennen helpt je met het vinden van de juiste kleding dat voor jouw lichaamsvorm het beste werkt. Met de kledingadvies van Kolo Kevin of online kledingadvies ontdek je snel en eenvoudig wat jouw lichaamsvorm past. Ontvang gratis de Kolo Kevin stijlgids voor mannen met tips en tricks over het benadrukken van je mooie punten en het verdoezelen van je aandachtspunten.

Met de juiste kennis van je lichaamsvorm…

Ken je je eigen do’s en dont’s

Weet hoe je evenwichtig kleedt

Ga je opvallend goed gekleed

Ben je blij en tevreden met je uiterlijk en uitstraling

Leidt je de aandacht af van je probleemgebieden

Heb je een eerlijke en deskundige kijk op jezelf

Online kledingadvies iets voor jou?

Ontdek snel en eenvoudig jouw lichaamsvorm

MAAK EEN AFSPRAAK

Per persoon €90,75. Bij twee of meer personen 35% korting

Advies én meer

Snel en eenvoudig inzicht in de do’s en dont’s

Representatief uiterlijk en inspirerende outfits

Een persoonlijk kledingadvies afgestemd op jouw lichaamsvorm en wensen, hoe geweldig is dat?  

Wat houdt een online kledingadvies in?

Body-selfie

Om te kunnen bepalen welke lichaamsvorm je hebt, moet ik natuurlijk wel weten hoe jouw figuur eruit ziet. Voor een online kledingadvies vul je online een intake formulier in waar je foto’s moet uploaden van je lichaamsvorm. De lichaamsvorm moet van top tot teen duidelijk zichtbaar zijn. Ik heb een aantal foto’s nodig waarbij je van verschillende kanten te zien bent.

Analyseren van jouw lichaamsvorm

Aan de hand van het ontvangen beeldmateriaal en jouw lichaamsmaten analyseer ik welke lichaamsvorm jij hebt. Per mail ontvang je een persoonlijk kledingadvies. In het advies staat een beschrijving van jouw figuurtype en een toelichting over de kleding passend bij jouw lichaamsvorm.

Persoonlijk kledingadvies

Ook bij een online kledingadvies werken we via een online applicatie waar je 24/7 toegang hebt tot je online garderobe. Ontvang je advies op maat. Alle kledingregels, de tips en tricks, de do’s en dont’s afgestemd op jouw figuurtype. Vanaf dag één kun je er direct mee uit de voeten!

Snel en eenvoudig jouw figuurtype ontdekken?

Vraag een online kledingadvies aan

NEEM CONTACT OP MET KOLO KEVIN

Online kledingadvies

bij Kolo Kevin

Waarom?

Opgeleid en gecertificeerd als personal stylist

Lid van Vereniging van Image Professionals

Persoonlijk kledingadvies ontvangen?

Een online kledingadvies is handig, maar misschien vind je persoonlijk contact prettiger. Met mijn kledingadvies kom ik bij je langs en kijken we samen naar je plus- en minpunten. Je ontvangt ook hierbij een Kolo Kevin stijlgids voor mannen met kledingregels voor alles op kledinggebied passend bij jouw figuurtype.