Hoe laat ik meer van mezelf zien?

Hoe laat ik meer van mezelf zien?” Hoe laat ik meer van mezelf zien Kevin?” Marco stelde deze vraag. Marco Duah is mede-eigenaar van Rdesigngroup, een marketingbureau waarbij ze verschillende diensten aanbieden zoals logo ontwerp, webontwerp, app ontwikkeling en nog veel meer. Uiterlijk is toch onbelangrijk, het gaat erom wie je van binnen bent. Right?

Of toch niet? Kleding kan enorm beïnvloeden. Als je weet dat je er leuk uit ziet, verstrek je van het zelfvertrouwen. En tot slot ben je het waard. Het doet je goed als je met plezier naar jezelf in de spiegel kunt kijken en je complimentjes krijgt. Je goed kleding is een vorm van goede manieren hebben, die ook invloed heeft op je doen en laten hoe je overkomt.

Als je succes wil zijn zul je zichtbaar moeten zijn. Het is nog steeds zo dat de man of vrouw de kleding maken en NIET andersom. Samen met Marco hebben we gekeken welke stijl goed voelt en waar hij blij van wordt. Hoe vind je Marco zijn look staan?

Vind je de look van Marco helemaal geweldig en heb je zelf ook een evenement, vergadering of wilt een deel van je kledingstijl aanpassen dan kun je altijd terecht bij Kevin om je zo goed mogelijk te helpen. Waar Kevin in gelooft, is dat door heel goed te luisteren naar de cliënt de beste styling sessies uit voort komen.

Twijfel niet boek direct een styling sessie.