EEN GOED GEORGANISEERDE GARDEROBE IS DE BASIS!

Vaak is het helemaal niet nodig om een geheel nieuwe garderobe aan te schaffen voor een nieuwe look, maar door nieuwe kledingcombinaties te maken creëer je weer nieuw leven.

Kijk anders naar je garderobe ik leer je om vanuit een andere ooghoek naar je garderobe te kijken waardoor het eenvoudiger wordt om combinaties te maken en wordt de kans kleiner voor miskopen.

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ EEN GARDEROBE ANALYSE?

Bij de garderobe analyse kom ik bij je over de vloer en nemen we de kledingkast onder handen door de kledingstukken, schoenen of accessoires één voor één te analyseren en gaan we een match vinden wat het beste daar bij past. Daarnaast worden de kleren op seizoen, kleur en gelegenheden geselecteerd. Kledingstukken die je niet meer passen of niet wilt kunnen we aan een goed doel geven of geven we het weer een tweede leven via een online marktplaats.

Ben je heel druk bezig of werk je liever online. Dan is er ook een online garderobe analyse van Kolo Kevin via een online applicatie.

garderobe analyse door Kolo Kevin
Een georganiseerde garderobe.
  • Een overzichtelijkere garderobe krijgen.
  • Je zult niet meer langer kleren in je garderobe hebben waar je niks mee kan.
  • Je zult een beter inzicht krijgen in je garderobe dat je gemakkelijk kledingcombinaties kunt maken.
  • Doelgerichter gaan winkelen, omdat je weet wat in je garderobe hangt.
  • Kledingstukken die je niet meer wilt of passen kan naar een goed doel of weer een tweede leven geven door het online te verkopen via een marktplaats voor Kleding (UW).
HOE LANG DUURT EN KOST GARDEROBE ANALYSE?

3 uur of kan uit meerdere sessies bestaan. De investering is €159,-

EXTRA

  • Twee maanden styling steun via Whatsapp, SMS of via FaceTime. Tijdens deze maanden beantwoord ik elke week je vragen over styling en mode.
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?