Ik ben Kevin een ‘persoonlijk’ stylist woonachtig in Eindhoven. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als fashion, persoonlijke en haarstylist en Kolo is niet mijn achternaam, wat veel mensen me vragen.

Ik zal je uitleggen wat dat betekent. Vroeger toen we jonger waren en toen ik over het huis moest kijken als mijn ouders uitgingen, zeiden ze altijd “Kevin, jij bent de Kolo van het huis, nu is het jouw verantwoordelijkheid”. Kolo betekent in de Afrikaanse bantoe-taal genaamd Lingala King of de eerste.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn portfolio, met daarin vrij werk, commerciële shoots en opdrachten voor online tijdschriftpublicaties als fashion stylist. Ik heb de volledige styling (en fotoshoot richting) van modellen op mij genomen.

Als personal stylist weet ik te achterhalen welke kledingstukken het beste bij een persoon passen. Ik help mensen stijlen te ontmoeten en aan te bevelen voor verschillende gelegenheden, sociale gelegenheden, evenementen of werk.

Tijdens een persoonlijke styling ga ik persoonlijk winkelen met klanten die dat willen, ik analyseer hun garderobe, pas aan, voeg nieuwe items toe en geef een tweede leven aan hun afgedankte kleding en accessoires. Deze stukken worden geschonken of hergebruikt.

Naast mijn passie voor styling, vloei ik over van de ideeën over wat met design te maken heeft. Hiervoor ben ik nu stap voor stap mijn eigen label aan het uitbrengen met een belangrijke code. HOUD HET DUURZAAM!!

Waar ik in geloof is dat elk individu een steen kan bijdragen aan een betere wereld van morgen. Er zijn verschillende manieren om jezelf te uiten naar de buitenwereld.

fashion stylist

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?