IK HEB EEN LEUKE OEFENING DIE JE UITSTRALINGEN INZICHTELIJK MAAKT. HET ENIGE WAT JE NODIG HEBT IS EEN PEN, PAPIER EN EEN PLEK WAAR JE LEKKER TOT JEZELF KOMT!!


We vergelijken onszelf echter zo met andere personen dat we vergeten wie we eigenlijk zelf zijn. We durven niet meer zo goed echt voor onszelf te kiezen, we durven onze echte ik niet meer te laten zien. Niet per se omdat anderen daar misschien over oordelen, maar juist omdat we een oordeel over onszelf hebben.

We vinden onszelf vaak niet goed genoeg, niet mooi genoeg, noem het maar op wat totaal niet nodig is, want iedereen is mooi uniek op zijn eigen manier.


Heb je een brandende vraag? Wil je eerst meer weten over wat ik doe als stylist of over één van mijn diensten?

Of heb je interesse een samenwerking aan te gaan? Wat het ook is. Ik hoor ze graag!

Kolo Kevin opdracht