KOLO KEVIN
Personal shopping:

Heeft u het te druk om te shoppen of vindt u het niet leuk? Dat kan! Ik kan deze taak van u overnemen terwijl u thuis op de bank zit of aan het werk bent. Daarna kunt u thuis alles rustig passen. 

Garderobe check:

Speelt iedere ochtend bij u de vraag ‘’wat moet ik aan?’’ Heeft u een overvolle garderobe? Vaak is het helemaal niet nodig om een geheel nieuwe garderobe aan te schaffen voor een nieuwe look, maar zit er nieuw leven in andere kleding combinaties of eventueel in kleine vernieuwingen. Daarnaast help ik u met visie aan te brengen in uw garderobe, waardoor u beter leert combineren en ook nog eens minder snel een miskoop doet.

Stijladvies:

Het is makkelijker om jezelf stijlvol te kleden als je weet wat het lichaam en de situatie op dat moment vraagt. Ik ben beschikbaar voor u om het juiste stijladvies te geven zodat het voor u makkelijker wordt om zo goed mogelijk voor de dag te komen.  Tijdens een stijladvies staat ú centraal en werk ik vanuit uw unieke identiteit.

Mocht dit u iets lijken of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of via het contactformulier.